En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Skateboard a la nostra escola

El skateboard, es surt dels estàndards de l’esport clàssic i per tant les escoles per aprendre a patinar no sempre han existit.

El skateboard és un esport que requereix esforç i constància, un esport perfecte per alliberar tensions i adrenalina a més d’un bon treball per mantenir i millorar l’estat tant de les condicions físiques com de les capacitats coordinatives com l’equilibri.

El nostre grup, està format per nens i nenes de totes les edats, des de 2n de Primària, fins a 1er d’ESO i consta amb 2 tècnics, per poder oferir un procés d’ensenyament-aprenentatge de qualitat i individualitzat.

Des de l’inici de curs a ara, mitjançant tota mena de jocs tradicionals i no tradicionals, els alumnes han après les habilitats bàsiques de l’skateboard per poder desplaçar-se lliurement i amb seguretat. A més a més, alguns d’ells estan ja introduint-se als diferents trucs d’iniciació de l’skateboard.

Finalment, el més important per a nosaltres és treballar partint dels nostres quatres pilars fonamentals; seguretat, diversió, respecte i aprenentatge. Valors que fan d’aquest esport, una modalitat molt enriquidora en l'àmbit social que fa que els nens i nenes no competeixin, sinó que comparteixin moments.

AQUÍ hi trobareu algunes fotos.

Fem escola, fem esport.