En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Sortida a Guissona - 5è d'EP.



Els alumnes de cinquè vam visitar la fàbrica BonÀrea de Guissona i el museu de la mateixa localitat. A la fàbrica, pujats en un trenet elèctric vam visitar totes les instal·lacions i vam poder conèixer el procés productiu dels diferents articles que elaboren, destacant els fuets, pollastre a l'ast, llonganisses i llet bonÀrea entre d'altres, a més de contemplar els assecadors de pernils en procés de curació. 

La segona part de la visita, consistia en una ruta de la ciutat de Iesso que ens va permetre apropar-nos a la Guissona romana, retrocedeint més de dos mil anys, quan els romans arribaren y fundaren l'antiga Iesso. Vam completar la visita al Museu Arquològic de Guissona.

Per finalitzar la sortida, vam dinar a les instal·lacions de BonÀrea; on cadascú ens va preparar el seu propi dinar!! Molts de nosaltres fins i tot, ens vam engrescar a fer-nos un ou ferrat!!!!