En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Sortida de fi de curs a Valencia - 6è de primària.

Els dies 14, 15 i 16 de juny, els alumnes de 6è vàrem fer la sortida de fi de curs a València.

El primer dia, després de deixar les maletes a l’hotel i dinar al restaurant del mateix, vam fer una visita guiada al Bioparc, dedicat a la fauna africana on es recreen diferents ecosistemes (Sabana, Madagascar i Àfrica Equatorial).

El segon dia el vam dedicar a visitar el Museu de les Arts i les Ciències i l’Oceanogràfic. Després de l’espectacle dels dofins, vàrem dinar en un restaurant del mateix recinte. A la tarda vàrem visualitzar la pel·lícula “Vuelo de las Mariposas” en 3D a l’Hemisfèric. En acabar, un tastet d’orxata fresqueta i cap a l’hotel.

El tercer dia, després d’esmorzar i fer la maleta, visita al “Museo del artista Fallero” on vàrem poder gaudir d’aquest art, la seva història i costums. I per últim sortida a la Vall d’Uixó per visitar el riu subterrani de les grutes de Sant Josep, cova natural que permet fer un tram en barca i un altre a peu. Després de dinar al restaurant la Cova, viatge de tornada cap a Lleida.