En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Una alumna de Lestonnac Lleida, qualificació més alta de Lleida a les PAU 2018

L'alumna de Lestonnac Lleida Maria Ciria Puigpinós ha obtingut la qualificació més alta de les terres de Lleida a les Proves d'Accés a la Universitat 2018, amb una puntuació de 9,7 punts.



A més a més, un total de set alumnes de Batxillerat de Lestonnac Lleida han obtingut una qualificació superior a 9,00 punts (sobre 10,00 punts) en aquestes Proves d'Accés a la Universitat 2018, fet que els suposa estar guardonats amb la "Distinció extraordinària de les Proves d'Accés a la Universitat 2018", guardons que seran atorgats properament en un acte solemne a l'Auditori de Barcelona. 
A banda de la Maria Ciria, són la Meritxell Aluja, la Marta Badia, l'Alex Coral, l'Adriana Garcia, la Joana Giribet i la Casiana Simon.
A banda d'aquesta fita, també ens alegra informar que tot l'alumnat presentat ha aconseguit superar les Proves d'Accés a la Universitat d'aquest curs escolar.
La nostra enhorabona a tots ells i elles, i a tota la comunitat educativa!