En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Vine i faràs d’arqueòleg! - 3r EP




La setmana passada, vam tornar a l’arxiu arqueològic de Lleida, on ens esperaven altre cop l’Isaac i la Laia amb ganes d’explicar-nos més curiositats i plantejar-nos activitats ben divertides.

Aquesta vegada, ens esperaven amb un conjunt d’estris per a cadascun de nosaltres. Sabeu per a què eren? Per excavar i trobar restes sota terra! Això sí que era fer d’arqueòlegs i arqueòlogues! Ja estàvem llestos per excavar i trobar restes sota terra! Després d’una estona excavant, ho vam classificar i així saber d’on venia cada cosa i a quina època pertanyia.

Però... No només vam fer això! També, vam fer uns mosaics molt bonics, ens van donar restes de diferents objectes trobats a la nostra ciutat i els vam haver de reconstruir. Vam haver de viatjar anys enrere per entendre l’ús dels objectes i com vivien en altres èpoques.

Tot i haver estat fa un parell de mesos, ens vam quedar sorpresos de totes les coses noves que vam aprendre en aquest segonl taller “Vine i faràs d’arqueòleg”. Moltes gràcies Isaac i Laia per aquesta nova experiència!