En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Cloenda Aventura de la Vida - 4t d'EP.


El passat dia 24, els nens i nenes de 4t vam anar a l’auditori de Lleida a veure l’obra “un mar d’il·lusions” del programa aventura ​de la vida.

L’obra la representaven cinc nenes i un nen. Anava dels refugiats . Els nens portaven la bata de l’escola que estava bruta i trencada. L’obra tractava d’uns nens que tenien por de baixar de la barca perquè hi havia una guerra, es sentien bombes, dispars de pistoles...

​Després van agafar els pals i van co​m​en​ç​ar a lluitar i després es van sentir: crits, bombes, dispars de pistole​s...​ i es van refugiar, des​p​rés van sortir de la ca​b​anya de la qual es van refugiar.

Desprès ​é​s van explicar una història de unes reines i una oreneta. I l’oreneta no podia entrar als regnes, perquè hi havia un sergent vigilant. I al final van poder entrar.

I al final van agafar les caixes dos nens de 4t i també ens van donar un diploma a Lestonnac que van​ agafar una nena i una senyoreta.