En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

UNESCO (PEA)

La nostra escola forma part del PEA (Pla d´escoles Associades a la UNESCO) des de la primavera del 2005.

Aquest Pla acull les escoles que duen a terme l´objectiu bàsic de fomentar la cooperació i la pau internacionals a través de l´educació. Actualment, la xarxa d´escoles associades està format per més de set mil centres d´ensenyament de tots els nivells educatius d´arreu del món, seixanta dels quals són de Catalunya, i només quatre de la nostra ciutat de Lleida.

Com totes les Escoles Associades incorporem en la nostra activitat educativa, aquests quatre termes:

  • La pau, els problemes mundials, i el paper de les organitzacions del sistema de les Nacions Unides per resoldre’ls.
  • La difusió i el respecte dels drets humans.
  • El coneixement dels altres països i les altres cultures, partint de la valoració de la pròpia.
  • L’anàlisi de l’home i el medi.

 

Els objectius esmentats s’articulen a partir del projecte de SOLIDARITAT i es treballen interdisciplinàriament i amb una metodologia bàsicament participativa.

 
Els objectius esmentats s’articulen a partir del projecte de solidaritat, i es treballen interdisciplinàriament, amb una metodologia bàsicament participativa.
A través dels eixos transversals del nostre projecte educatiu, prenem aquest projecte com una part important en l'educació integral i de valors del nostre alumnat.
 
De forma periòdica i anual, la nostra escola, amb alumnat i professorat de totes les etapes educatives, participa en diferents projectes i programes proposats per aquesta organització.

 

Les persones responsables són:

  • Josep Ramon Granell.
  • Elena Ruiz.