En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Benvinguda

Els donem la benvinguda al lloc web del centre educatiu Lestonnac "L'Ensenyança" de Lleida.


Els donem la benvinguda al lloc web del centre educatiu Lestonnac "L'Ensenyança" de Lleida, concertat amb el Departament d'Ensenyament de la Generalitat.

Els convidem a passejar i conèixer els diferents apartats, etapes i projectes de la nostra escola.

Des de l'any 1978, la nostra escola està gestionada com a Cooperativa de pares, continuant amb l'ideari de Santa Joana de Lestonnac que, a través de la Companyia de Maria, es va establir fa més de 260 anys a la ciutat de Lleida.

Ubicada en un lloc cèntric i estratègic de la zona alta de la ciutat, la nostra escola reuneix una forta tradició pedagògica, lligada alhora a una visió actualitzada i integral de l'alumnat, les famílies, l'educació i la vida.

El nostre objectiu és educar persones, mitjançant un treball el més personalitzat possible. El nostre projecte educatiu acompanya els alumnes en tota la seva formació des de l’educació infantil fins a l’entrada a la universitat.