En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Escola d'estades a l'estranger
De forma ja tradicional, la nostra escola ha apostat pels intercanvis d'idiomes com a eina transmissora de coneixements i saber.
Encara que no sempre de forma continuada o regular, i en funció de les demandes, els interessos o les promocions, l'escola dóna aquesta oportunitat al nostre alumnat, ja que creiem que és una manera de millorar el llenguatge, així com el creixement personal i l'intercanvi de relacions humanes entre alumnes de diferents llocs, entorns o països.
Les nostres apostes es basen en els idiomes estrangers de l'escola, però centrades especialment en la llengua anglesa, molt potenciada i valorada a la nostra escola.
Tot i això, hem evolucionat el concepte d'intercanvis cap a un concepte d'estada, que és una nova possibilitat que entenem que ens ofereix més garanties, beneficis i seguretat per poder-se dur a terme.

Incorporem de forma regular la possibilitat de dur a terme estades en països de llengua anglesa.
Aquestes estades, supervisades per l'escola i amb la garantia organitzadora d'una entitat externa, oferiran la possibilitat al nostre alumnat de viure i conviure al llarg d'uns dies en un país de llengua anglesa, tot aprofitant els molts beneficis que això comporta a nivell d'aprenentatge acadèmics, personal, social, cultural, etc...
Aquesta activitat està adreçada a alumnes  que en aquell moment cursin Educació secundària i Batxillerat, i es duu a terme a Irlanda durant períodes no lectius, on conviuen amb famílies, assisteixen a sessions de llengua anglesa intensiva i gaudeixen de moltes activitats i visites, acompanyats també per professorat del centre.

A banda d'aquesta aposta internacional, l'escola també garanteix, a través de les sortides de final de curs, viatges i visites de més curta durada a Regne Unit (Londres) i França (Toulousse).
També disposa del desplegament d'un pla molt ampli com a Escola multilíngüe.