En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Activitats idiomes

L’ objectiu principal de Lestonnac School és donar un servei de qualitat a tots els seus alumnes, de forma que els nen i nenes aprenguin l’anglès d’una manera divertida.


Lestonnac School

Les ha de cursar tot l’alumnat i garanteixen una formació general.

Matèries optatives

Lestonnac School és una escola d'idiomes dins del mateix centre en estreta col·laboració amb el departament d'anglès de primària i secundària Les classes s'imparteixen en el mateix centre escolar, en horari extraescolar (migdies ).

L’ objectiu principal de Lestonnac School és donar un servei de qualitat a tots els seus alumnes, de forma que els nen i nenes aprenguin l’anglès d’una manera divertida, i alhora que els joves complementin l’aprenentatge de l’escola amb una èmfasi en les activitats orals i preparar-los per als exàmens de la Universitat de Cambidge i de l’EOI. En tots els nivells, utilitzem llibre, pòsters, flashcards, contes, cd… però sempre estem disposats a trencar la rutina: cuinar sandvitxos, fer una gimcana o representar una petita obra de teatre…Tots són bons moments per practicar l’anglès i per conèixer les tradicions dels països de parla anglesa.

Treballem amb professors natius titulats examinadors per la Universitat de Cambridge, mestres o filòlegs amb àmplia experiència en la formació de nens, joves i adults. Aquests professors formen part del equip docent de l’escola o porten molts anys treballant amb nosaltres.

Realitzem una prova de nivell als alumnes ( a partir de quart de primària) el primer dia de classe amb la qual obtenim el seu nivell i detectem les seves necessitats.

Implementem una estructura de cursos d’anglès integrada amb els exàmens oficials de Cambridge ESOL, que permet mesurar el progrés dels alumnes dins d’un marc reconegut a nivell europeu. . En funció de l'edat i el nivell, els alumnes podran optar als següents exàmens: Young Learners, Key English Test, Preliminary English Test, i el First Certificate).

Tots els alumnes de 8 anys d'edat o més grans realitzen exàmens, proves i exercicis de comprensió escrita periòdics per tal d'">avaluar els seus progressos Tots els alumnes de 8 anys d'edat o més grans tenen una sèrie de tasques setmanals per a realitzar a casa, dissenyades per consolidar els seus coneixements del llenguatge.

Mantenim els pares informats sobre el progrés dels seus fills i la seva conducta, mitjançant un informe escrit cada trimestre i poden demanar tutoria amb el professor a la coordinadora de l’activitat en qualsevol moment del curs.


Alguns dels avantatges de la nostra escola d'idiomes són:

Complementa i reforça l'anglès que s'aprèn en horari curricular.

Millora a mitjà i llarg termini el nivell d'expressió i comprensió de l'idioma en tot l'àmbit del centre educatiu.

Els grups són reduïts, fet que redunda en la qualitat de l'ensenyament.

L'activitat es realitza dins del mateix centre escolar, evitant pèrdues de temps i en un ambient conegut i amb els mateixos valors educatius.