En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Estades en llengua anglesa a Irlanda - Inscripcions

Benvolgudes famílies.

Com saben, a Lestonnac apostem pels idiomes estrangers de l'escola, especialment la llengua anglesa, molt potenciada i valorada a la nostra escola.
És per això que hem evolucionat el concepte d'intercanvis cap a un concepte d'estada, que és una nova possibilitat que entenem que ens ofereix més garanties, beneficis i seguretat per poder-se dur a terme.
És per això que, de cara al proper curs, ja incorporarem de forma regular la possibilitat de dur a terme estades en països de llengua anglesa. Aquesta activitat està adreçada a alumnes  que en aquell moment cursin Educació secundària i Batxillerat.
Aquestes estades, supervisades per l'escola i amb la garantia organitzadora d'una entitat externa, oferiran la possibilitat al nostre alumnat de viure i conviure al llarg d'uns dies en un país de llengua anglesa, tot aprofitant els molts beneficis que això comporta a nivell d'aprenentatge acadèmic, personal, social, cultural, etc...

Es duran a terme a Irlanda, prop de Dublín, els primers dies del mes de setembre.
El passat mes de desembre vàrem dur a terme una reunió informativa de presentació de l’activitat, amb informacions generals i també resolució de dubtes.
Ara, els plantegem de forma definitiva la participació dels seus fills o filles a aquesta activitat.
A través dels documents adjunts, que ja els hem facilitat per correu electrònic, els facilitem totes les informacions corresponents.
Poden fer efectiva la inscripció, a través del lloc web de l’escola, fins al dia 15 de març de 2018. Els animem a fer-hi participar els seus fills i filles.







Restem a disposar per a qualsevol dubte.
Rebin una cordial salutació.
La direcció del centre.