En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

FEAC - Xerrada "Bon ús i abús de les noves tecnologies, la seva interpretació familiar".



El passat dimecres, dia 23 de maig, vam dur a terme a l'escola la darrera sessió d'aquest curs del programa FEAC - Família Escola Accíó Compartida. En aquest cas, va consistir en una xerrada col·loqui sota el títol "Bon ús i abús de les noves tecnologies, la seva interpretació familiar".
Dins d’una societat ràpida, canviant i eminentment digitalitzada i on les noves tecnologies ocupen un lloc tant important  en la vida dels joves i en la nostra mateix ens preguntem. Com utilitzem les noves tecnologies per fer-ne un ús responsable? Com ho gestionen els nostres fills? Quin espai ocupa dins de la família? 

La xerrada col·loqui, facilitada i en col·laboració amb Òrum Center, va anar a càrrec de Víctor Tello, psicòleg d'Òrum Center. Llicenciat en Psicologia. Máster en teràpia Familiar sistèmica CB. Expert en trastorns de l’estat d’ànim per CEDIPTE. Experiència en Teràpia Familiar, adults, nens i adolescents en Teràpia Individual. 

Valorem molt positivament l'alta assistència i la seva participació a totes les famílies.

El programa FEAC - Família Escola Accíó Compartida es duu a terme a l'escola des de fa uns anys, i s'ofereix a famílies des de P2 de Llar d'infants, com tota Educació infantil i també fins a 4t d'Educació primària. Hi participen una cinquantena de famílies, i resulta un espai on les pròpies famílies i algunes mestres de l'escola, conductores del programa, poden compartir, tractar i debatre temes educatius d'interès comú.