En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web. Més informació utilització de cookies

Sant Jordi 2018.

La celebració de Sant Jordi d'enguany ha estat un èxit!! S'han realitzat diverses activitats amb la participació de tot l'alumnat i professorat, pares, mares, avis i avies de l'escola. A continuació, us en fem 5 cèntims!!


EDUCACIÓ INFANTIL

Els alumnes de P2 "han viatjat" a l'època Medieval. Vàrem fer un castell i no hi va faltar cap tipus de detall. Hem tingut tot tipus de visites: mags, bruixes, cavallers, princeses i un drac ferotge!!!Els alumnes de P5 han preparat amb moltes ganes i durant uns dies la representació de la Llegenda de Sant Jordi. Ells han estat els actors, han escrit el guió, han pensat els decorats i han estat els responsables de les vestimentes, han fet entrades i cartells per anunciar-ho. 
Ha estat tot un èxit!!!!Durant aquests dies hem gaudit de la visita a les nostres aules d’infantil, d’aquests avis i àvies, explicant llegendes per tots els racons, i  hem escoltat amb uns ulls ben oberts i una boca ben oberta. Ha estat una setmana molt especial, diferent, on tots hem aprèsEDUCACIÓ PRIMÀRIA

Al llarg de la setmana, hem realitzat unes activitats per treballar les llegendes i la diada de Sant Jordi. Ha estat una experiència molt bonica,  ja que ens ha agradat molt treballar plegats petits i grans.


PREMI CONCURS D'ESCULTURES.EDUCACIÓ SECUNDÀRIA

Els alumnes de secundària han realitzat diverses activitats per a celebrar la diada de Sant Jordi: danses, castells, etc.