En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

XIV Premis a Treballs de Recerca de la UdL

La ja exalumna de Batxillerat de l'escola Anna Torres Tuca ha estat guardonada a la XIVa edició dels "Premis de Recerca d'Estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior" de la Universitat de Lleida".




El seu treball de recerca, realitzat a l'escola el curs passat, amb el títol "Impacte de les TIC en el màrqueting", ha estat reconegut pel jurat dins de l'Àrea Juridicoeconòmica.
L'acte d'entrega de premis es va dur a terme el passat divendres a la Universitat de Lleida, on l'Anna va estar acompanyada per la seva tutora del treball de recerca i per representants de la direcció del centre, així com també la pròpia família.
Enhorabona!




Aquest és el text que la pròpia Anna va llegir:

"Treball de recerca”; aquest és el nom que sempre se li ha donat. Doncs bé, jo, després de viure’l, m’atreviria a anomenar-lo: “l’experiència de recerca”. I es que darrera de la paraula ‘treball’, se n’amaguen moltes d’altres, com ara: esforç, sacrifici, repte, tardes d’estiu, aprenentatge, nervis, organització, satisfacció... o recompensa, per la qual estem tots avui aquí.
La meva experiència va titular-se: “l’impacte de les tecnologies en el màrqueting”. Va ser aquesta l’excusa que va obrir-me el pas cap a la investigació, tot descobrint conceptes que mai abans havia sentit: “Big data, moment màrqueting,...”, i així fins acabar fent pràctiques com ara l’estudi d’anàlisi web de les empreses de l’Eix comercial de la nostra ciutat. A banda de permetre’m conèixer aquesta fascinant interconnexió existent entre el món tecnològic i el món de la publicitat, va aportar-me una cosa que considero molt important: la màgia de poder investigar i conèixer més sobre tot allò que ens inquieta; i és que, per tal d’arribar al camí que converteix el treball en aquesta gran experiència, no hi ha més secret que treballar amb els temes que t’agraden.