En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Activitats culturals

Les activitats extraescolars esdevenen el marc idoni per educar en valors i actituds, ajudant els infants i adolescents a personalitzar-se, alliberar-se i socialitzar-se.


El col·legi Lestonnac “L’Ensenyança”, en el seu propòsit d'incidir en la formació integral de l'alumne, entén que les activitats extraescolars esdevenen el marc idoni per educar en valors i actituds, ajudant els infants i adolescents a personalitzar-se, alliberar-se i socialitzar-se.

Les activitats extraescolars són temps de convivència. per gaudir. de descans. flexible. d'adquisició d'hàbits i destreses.

Les activitats extraescolars afavoreixen el temps de convivència, ja que permet dedicar més estones a aquelles persones amb qui ens sentim més a gust: amics, companys d'afeccions, etc...

Les activitats extraescolars són un temps formatiu/educatiu ja que permet realitzar activitats per a aprofundir coneixements, habilitats, etc. (idiomes, informàtica, mecanografía, música, pintura,...). Alguns poden estar molt relacionats amb la preparació que se cerca obtenir per al futur.

Les activitats extraescolars són un temps per gaudir, per passar-nos-ho bé amb allò que ens agrada, que projecta els nostres ideals o interessos, que desenvolupa la nostra personalitat (col·leccionar, llegir, pintar, jugar).

Les activitats extraescolars són un temps de descans, encara que hi hagi activitat, aquesta és prou relaxada, proporcionada i/o diferent de l'habitual; i ha de permetre temps suficient de repòs (el cos necesita descansar, cal dormir les hores suficients, no podem anar enfilant una activitat darrere l'altra sense parar).

Les activitats extraescolars es realitzen en un temps flexible, que permeti relativitzar o canviar ritmes i que eviti traslladar més enllà de l'escola les presses, les obligacions ineludibles, els nervis, etc. La qual cosa no vol dir que en determinades activitats no calgui una certa disciplinca o ordre.

Les activitats extraescolars faciliten l'adquisició d'hàbits i destreses que complementen sòlidament el treball realitzat a l'escola. Cal reforçar el creixement de la pròpia autonomia, experiències de convivència, l'educació de la sensibilitat, les actituds de solidaritat, el creixement de la capacitat d'iniciativa i creativitat, actituds de compromís, de tolerància i d'obertura, la capacitat de treballar en equip i de compartir, el conreu d'afeccions, el respecte a la natura, etc.


Per a més informació poden contactar:

activitats@lestonnaclleida.cat