En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Batxillerat Dual Internacional


Batxillerat Dual Internacional.

American High School Diploma.

L'escola ofereix aquesta nova possibilitat al nostre alumnat d'Educació secundària i Batxillerat. Un projecte per tal de poder cursar el Batxillerat amb la dualitat americana internacional. Una experiència acadèmica i personal, exigent però apassionant, amb una aposta més per la llengua anglesa.

En la missió d’aprofundir i potenciar el multilingüisme des de l’escola i gràcies al conveni signat amb Academica Corporation – la principal institució escolar i educativa dels EUA i creadora del programa internacional de doble titulació "Diploma Dual" - volem oferir al nostre alumnat la possibilitat de cursar el Batxillerat Dual Internacional - American High School Diploma.

Mitjançant aquest conveni, des de l’escola s'ha implementat per a l'alumnat a partir de 3r d'Educació secundària que ho desitgi el programa de doble titulació de Batxillerat espanyol i estatunidenc. Gràcies a aquest programa, el nostre alumnat podrà estar matriculat a l'escola i simultàniament en una High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora.

El programa Diploma Dual es realitza 100% online. L'alumnat haurà de cursar un total de 6 crèdits estatunidencs durant l’Educació secundària i el Batxillerat que, juntament a la convalidació dels seus estudis a l’escola, els farà aconseguir, a més de la titulació de Batxillerat espanyol, la titulació de High School dels Estats Units. Des de l'escola s'ofereixen els recursos necessaris i es garanteix el seguiment i acompanyament acurat de l'alumnat i la família per part de professorat de referència assignat, que es fa responsable de la seva tutorització, comunicació, supervisió de tasques, ajuda acadèmica i pedagògica, contacte amb el professorat estatunidenc, etc.

Són molts els valors i els avantatges que el programa Diploma Batxillerat Dual Internacional aporta als nois i les noies, entre els quals destaquen

tres objectius principals:

  • Immersió lingüística: 100% en anglès –currículum, professorat...– en un entorn d’estudi i treball.
  • Immersió tecnològica: 100% online, amb plataformes, eines, comunicacions, etc.
  • Immersió personal: Gestió, esforç, responsabilitat, organització i maduresa de l’alumne en l’estudi i el treball.

Confiem que aquesta nova iniciativa sigui del vostre interès i us esperem a la reunió que convocarem en breu.
Aprofitem per adjuntar-vos diversos enllaços perquè ja tingueu informació prèvia sobre el programa Diploma Dual:

ACADEMICA SCHOOL

Vídeo EXPLICATIU

Testimonis

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Moltes gràcies.

La direcció del centre.