En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Espais 2012/2013

Un any més us presentem el programa d’activitats extraescolars per al proper curs 2012-2013, amb l’objectiu de donar-vos a conèixer el conjunt d’activitats que el nostre Centre realitzarà fora de l’horari escolar, d’octubre a maig.

Lestonnac Lleida Espais 2012/2013

El col·legi Lestonnac “L ́Ensenyança”, en el seu propòsit d’incidir en la formació integral de l’alumne, entén que aquestes activitats esdevenen el marc idoni per educar en valors i actituds, ajudant els infants i adolescents a personalitzar-se, alliberar-se i socialitzar-se.

Les activitats extraescolars faciliten l’adquisició d’hàbits i destreses que complementen sòlidament el treball realitzat a l’escola.

Voldríem deixar clar que totes les activitats no són definitives, pot haver-hi variacions i potser deficiències que caldrà anar esmenant a poc a poc.

Cal també tenir present la manera amb què s’estructuren: activitats esportives i lúdiques; procurant que hi tinguin cabuda totes les edats i grups que conformen la nostra comunitat educativa. Desitgem que alumnes i pares esdevinguin veritables protagonistes d’aquest projecte.

Aquest programa pretén ser un material bàsic d’ajut anual, per tal de saber-ne totes i cadascuna de les activitats. Encoratgem a conservar-lo, per tal d’utilitzar-lo com a eina de treball durant aquest curs.

Ara és el moment d’elegir i d’inscriure’s. Sempre podem fer arribar les idees i suggeriments que tinguem per complementar i millorar les activitats.

Esperem que aquest programa sigui una eina educativa que complementi la formació dels seus fills/es.

Benvinguts al curs 2012-2013.

Lestonnac ESPAIS.
Comissió d ́Activitats Extraescolars.

Documents disponibles per a la seva descàrrega:

Documents generals

Per cursos