En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Xarxa Laïcal

La Xarxa Laïcal de la Companyia de Maria és una proposta oberta a totes les persones, que lliurement, vulguin participar en Grups Apostòlics laïcals per viure i compartir la seva experiència cristiana inspirats en l'espiritualitat de Joana de Lestonnac.XARXA LAÏCAL

COMPANYIA DE MARIA


La Xarxa Laïcal de la Companyia de Maria és una proposta oberta a totes les persones, que lliurement, vulguin participar en Grups Apostòlics laïcals per a viure i compartir la seva experiència cristiana inspirats en la espiritualitat de Joana de Lestonnac; persones que procuren trobar Déu en totes les coses i busquen com col·laborar en la construcció d’una societat més fraterna i justa des de les distintes dimensions de la pròpia vida.

Els Grups de la Xarxa Laïcal tenen trobades periòdiques en els que comparteixen el pas de Déu en la vida quotidiana i es deixen il·luminar per l’Evangeli, els Documents de l’Església i de la Companyia de Maria, i per la realitat cultural, social, política, econòmica… del món d’avui..


Es possibilita la participació en Jornades d’Espiritualitat i Exercicis Ignasians; la col·laboració en activitats de voluntariat en Projectes de la Companyia, FISC o altres. Mantenen relació amb els altres grups de la Xarxa Laïcal, comunitats de religioses de la mateixa zona i estan oberts a la dimensió internacional de la Companyia de Maria.

La Xarxa Laïcal Companyia de Maria va néixer l’abril de 2003, a partir del desig i petició d’un grup de laics i laiques que volien viure la seva fe en un Projecte de vida cristiana laïcal, en l’Església, des del carisma educatiu-evangelitzador de Joana de Lestonnac.

Avui podem dir que és una realitat en moltes ciutats d’Espanya i del món on la Companyia de Maria hi té presència, d’una forma o altra, possibilitant a molts laics de viure el seu compromís cristià.

Si vols conèixer millor la Xarxa Laïcal ens pots visitar a:

WEB: www.redlaicalcm.org

Facebook: https://facebook.com/RLespana

A la nostra escola, el grup de Xarxa laïcal és La Terra Ferma. Si et ve de gust participar-hi, no dubtis en posar-te en contacte amb qualsevol de nosaltres, estarem molt contents d’acollir-te:

Montse Cortés: m.cortes@lestonnaclleida.cat

Miquel Ferreiram.ferreira@lestonnaclleida.cat

Pere Ishandap.ishanda@lestonnaclleida.cat

Teresa Barcot.barco@lestonnaclleida.cat

Si vols més informació o estàs interessat en participar-hi et pots posar en contacte amb:

Anna Saumoy, odnasaumoy@gmail.com

Ángela Sánchezredlaicalcmespana@gmail.com


Enllaços i documents d'interès:


Altres: