En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Acte Cloenda Programa d'educació Viària.

El passat dia 16 de juny, l’Ajuntament de Lleida va lliurar els diplomes als 64 centres que aquest curs han participat en el Programa Escolar d’Educació Viària. L’alcalde, Àngel Ros, ha presidit l’acte de cloenda, que s’ha celebrat al Saló de Sessions.


A l'acte hi van assistir una representació de cada curs: Maria Clavera (1r), Guim Clavera (3r) i Ángel Murillo (5è), acompanyats per la senyoreta Tere Portolés.





El Programa d’Educació Viària ofereix activitats que es desenvolupen a la mateixa aula escolar i a l’exterior. Les activitats tenen per objectiu donar a conèixer les normes de circulació dels vianants; incorporar hàbits de comportament correctes en ús de les vies públiques urbanes i interurbanes; ensenyar a identificar els elements de les vies i les diferents classes; mostrar l’ús adequat i amb sentit de responsabilitat dels transports públics i col·lectius així com de la bicicleta, i valorar la importància que té respectar les normes i els senyals de trànsit i conèixer el seu significat.