En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Activitat per a l'Aula hospitalària


Dins d'un seguit d'activitats de col.laboració habitual amb l'Aula hospitalària Dr. Antoni Cambrodí de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, hem dut a terme a l'escola una activitat ben peculiar,
Alumnat d'educació primària ha preparat un muntatge, que ha consistit en escenificar un castell amb format horitzontal al terra del pati, tot aconseguint un efecte òptic de castell real.
Sota el lema "Fent pinya ens recolzem", i amb la figura del castell, hem volgut escenificar els valors de la solidaritat, companyonia, equip, esforç, igualtat...

En aquest sentit, ens senzibilitzem i solidaritzem especialment amb aquells nens i nenes que estan hospitalitzats per motius de salut, i mirem d'atansar-los el nostre missatge i suport.
Agraïm la participació de mestres i alumnat, i desitgem una millora en l'estat de salut dels nens i nenes de l'aula hospitalària!