En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Benvinguda al nou curs escolar 2023-2024

Benvolguda família.

Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2023-2024.
Esperem que hagueu passat un bon estiu, us trobeu tots i totes bé de salut, i esteu amb ganes i il·lusió per emprendre aquest nou curs, del qual us n’avancem alguns detalls.

En primer lloc, us facilitem un resum del Pla Anual de Centre, un document informatiu que a mode de resum conté les informacions més rellevants, com organització general, calendari, horaris i accessos, reunions d’inici de curs i altres aspectes. Us demanem que en feu lectura. El trobareu al següent enllaç: 

En segon lloc, aprofitem l’avinentesa d’aquesta primera comunicació per avançar-vos que:
  • Per a Educació infantil, Educació primària i Educació secundària, el curs escolar comença el dia 6 de setembre. L’horari, des del primer dia d’escola, serà l’habitual.
  • En el cas de les famílies d’Educació infantil, us convidem a venir a l’escola el dia 4 de setembre a les 18.00 hores, per tal de conèixer de forma prèvia la tutora a la respectiva aula. 
  • Per a Batxillerat, el curs escolar comença el dia 12 de setembre. L’horari, des del primer dia d’escola, serà l’habitual.

Restem a la vostra disposició amb la voluntat de treballar plegats, i amb moltes ganes i il·lusió, en aquest camí que compartirem.
Gràcies per avançat per la vostra col·laboració, i molt bon curs escolar 2023-2024.

Cordialment.
La direcció del centre.