En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Casal de Setmana Santa

Actualment, estem vivint una situació excepcional que mai hem viscut abans.

L’educació en el lleure és la que dona forma als casals Lestonnac, es podria definir com les activitats que es duen a terme en el temps lliure dels infants amb la finalitat d’aprendre i adquirir habilitats, fent-los protagonistes de la seva pròpia vida i actius i participatius socialment. Així ho entenem a Lestonnac i proposem activitats en les quals els infants gaudeixin.

Durant el Casal de Setmana Santa els monitors i monitores han estat persones que han estat organitzant les activitats per a totes les nenes i nens que hi ha participat. Són persones que es posen al seu nivell, els miren als ulls, perquè només al seu nivell pots mirar als ulls a un infant, els escolten, els abracen quan ho necessiten i els posen límits quan ho necessiten també. Sovint són persones a qui els hi encanta l’educació i ofereixen una mirada respectuosa als infants. Els fan entendre sense dir-ho “ei, jo sóc com tu i m’ho passo bé amb tu, estic aquí per a qualsevol cosa”. Són persones amb autoritat però sense autoritarisme. Podríem dir que és com una barreja sana entre un mestre i un amic, i això genera una complicitat molt bonica amb els nens i nenes. 

Ha estat un Casal genial on els seus participants han gaudit d’uns dies entranyables. Us animem a participar en el proper Casal d’Estiu Lestonnac.

Us hi esperem a totes i tots!!!

Aquí hi trobareu les FOTOS del Casal.