En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Celebració de Sant Jordi a l'escola

A Lestonnac hem celebrat la Diada de Sant Jordi 2013, com ja és habitual, de forma molt activa.

Hem dut a terme un programa molt extens i complet d'activitats, previstes per al mateix dia de Sant Jordi, així com també per als dies previs.
Hem realitzat moltes i diverses activitats docents a les aules, així com també altres activitats obertes a la participació.


La IX Marató de lectura, dedicada aquest any a l'escriptor català Salvador Espriu, ha estat una de les més descatades.
Es tracta d'una activitat de lectura àmpliament consolidada i de molta tradició, que aplega entorn a la lectura, ininterrompuda al llarg de tot l´horari escolar, a autoritats, famílies, alumnat, autors i escriptors, personal del centre, amics, coneguts.., i moltes altres persones, properes a l'escola, que ens han ajudat amb la seva participació i lectura a tirar endavant aquesta IX Marató de lectura.
Agraïm la participació i col.laboració de totes aquelles persones qui han fet possible, un any més, dur a terme aquesta magnífica iniciativa literària i cultural, i alhora, els emplacem de nou, ja convidats, a una futura X Marató de lectura per al curs vinent!
Lestonnac també és cultura i tradició!


En aquests enllaços següents poden veure les Galeries fotogràfiques classificades per diversos àmbits o activitats.