En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Colònies Lestonnac 2020

Acampats i acampades, avui, a hores d'ara, estaríem direcció a Colònies 2020. Però, com bé sabeu, aquest any no ha estat possible, fet que ens entristeix tant a vosaltres com a nosaltres.

Tot i això, no ens hem de desanimar. Hem tingut la gran sort de gaudir d'aquestes durant molt de temps, de viure la seva essència en primera persona. I és que sempre recordarem aquests moments, quan siguem grans i no ens deixin jugar a ser nens i nenes, nosaltres, podrem dir que vam somiar.

Aquests 10 dies que vivim junts i juntes, són nostres i formen part de la nostra vida, dels nostres records i de l'essència de colònies que portem a dins. Perquè colònies sou vosaltres, i l'equip de monitors i monitores no podia comptar amb un millor equip d'acampats i acampades, perquè sense vosaltres, aquestes colònies que tant estimem, no serien possibles.

I, no sé a vosaltres, però a nosaltres ENS VAL gaudir de l'esperit de colònies, ja sigui en la distància i de forma més individual, després d'haver viscut tantes experiències col·lectives que esperem seguir gaudint al vostre costat.

Com bé deia l'himne de Somni d'una nit d'estiu: si no puc tornar aquí l'any vinent, sempre pensaré en tot el que he viscut, aquí, a les colònies.

Bon estiu, i llarga vida a colònies Lestonnac