En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Esmorzar saludable - 6è Educació primària


Dins del programa Escola de Salut, i amb col·laboració amb l'Ajuntament de Lleida, des de l'escola hem dut a terme l'activitat coneguda com Esmorzar saludable.
L'alumnat de 6è d'Educació primària ho ha posat en pràctica i ha esmorzat avui a l'escola de forma saludable, amb productes de la terra, sans i equilibrats.
Aquest àpat tan important del dia contenia fruita, pa, oli i llet.

Per tal de presentar l'activitat i fer recordatori de la importància de l'esmorzar i els hàbits saludables en general, ens han acompanyat el regidor de Joventut i Salut pública, Oriol Yuguero, i el regidor d'Educació i Infància, Jesús Castillo. 
També hi han estat presents representants de Salut de l'administració, del Gremi de Forners de Lleida, de la Denominació d'Oli d'Origen de les comarques lleidatanes, de la marca Pera de Lleida, i de l'empresa PlusFresc, així com altres responsables i professionals que han dut a terme l'activitat.

Com a Escola de Salut, la conscienciació i la pràctica d'hàbits saludables a aquestes i a totes les edats, és un valor fonamental i important.