En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Fem una llei al Parlament de Catalunya 2014


Un curs més, l'alumnat de quart d'Educació secundària ha participat al projecte Fem una llei al Parlament de Catalunya.
Al llarg de l'any s´han dut a terme diferents activitats, tant a l'escola com al mateix Parlament, que consisteixen en dur a terme tota la tasca i desenvolupament d'elaboració d'una llei, amb els tràmits i parts corresponents.
Per cloure aquest projecte, un grup d'alumnat, acompanyat per professorat i direcció del centre, han assistit a la sessió del Ple del Parlament de Catalunya, on s´ha debatut i finalment aprovat la llei treballada al llarg del curs.
En aquesta sessió, l'alumna Laura Armengol, en representació de l'escola i com a portaveu del grup parlamentari establert, ha realitzat una exposició on ha mostrat la postura del grup i els arguments que han dut a decidir el vot favorable a la llei proposada, amb les esmenes i també referències a l'escola corresponents.

Al capdavall, hem après el que significa tota l'elaboració d'una llei segons el marc normatiu català, i també hem après el valor del pacte, la negociació, el respecte, la democràcia i l'escolta de totes les postures i parers.
A més a més, hem tingut l'oportunitat de visitar el Parlament de Catalunya i fer una breu visita a Barcelona.