En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Festival de final de curs - Sensacions


El passat dissabte, dia 4 de juny de 2016, l'escola Lestonnac de Lleida va celebrar el festival de final de curs al Teatre de La Llotja de Lleida.
Es va dur a terme i representar un espectacle coreogràfic, audiovisual i musical, protagonitzat per més de 500 alumnes d'Educació infantil i Educació primària, i preparat per més d'una seixantena de mestres i col·laboradors. 

Adreçat a les seves famílies, que van omplir les més de mil localitats del recinte, es va desenvolupar seguint un guió del tot emotiu i sota el títol de "Sensacions".
Així doncs, un cúmul de sensacions i emocions es va desfermar a mesura que el festival avançava segons el guió previst. Tot un èxit!

Volem agrair l'assistència a totes i a tots, així com també la col·laboració, la implicació, l'esforç i la complicitat que ha suposat tot plegat, especialment a aquells i aquelles qui ho han fet possible.

Tots fem escola, tots som escola!