En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Gaudim fent esport

JORNADA 19/02/2022

Aquest passat cap de setmana, l'equip benjamí va enfrontar-se al claver A.

Un partit que va començar amb una primera part guanyada on es va poder veure un joc molt intens que ens va passar factura al final del partit, ja que el cansament ens va impedir guanyar el 4t quart, on ens jugàvem el partit. Continuarem treballant per a millorar.

L'equip aleví de futbol sala, es va emportar una derrota ajustada contra un equip fort en defensa, escola espiga. En l'inici del partit l'equip de casa va aconseguir emportar-se un empat. En el segon quart l'equip va rebre una derrota clara. Ja en el tercer quart, semblava que la remuntada començava quan es va avançar al marcador, però els visitants van ser capaços de capgirar el marcador. Finalment, en l'última part, es va aconseguir un empat. Toca seguir fent feina per millorar.

La modalitat de voleibol va disputar dos partits.

Primer van jugar l'aleví mixt A de Lestonnac contra Claver A. Malgrat que el nivell de joc de les rivals era superior, vam poder plantar cara i realitzar bastants jugades de 3 tocs amb bastants defenses del rival. Finalment, vam perdre 2-0. El segon i últim partit el vam jugar l'aleví mixt B de Lestonnac contra claver D.

La nostra consistència en la sacada i la concentració en defensa va determinar la victòria del 2-0.

Fem escola, fem esport.