En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Guanyadors Gimcana Destí Europa 2014


Els alumnes de 1r de Batxillerat Roger Torres, David Marco, Gerard Granell, Marc Bellet, Joan Gómez, Albert Viladegut, Jorge Melendo, Cristina Casanella, Adrià Noguero i Jordi Giné, formant equip en representació de l'escola,  han guanyat la Gimcana Destí Europa 2014. Enhorabona!

Es dóna el cas que l'escola guanya aquesta gimcana per segon any consecutiu.
El premi és una visita a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat inici aquest matí a la Gimcana Destí Europa 2014, que es celebra per segon any al Turó de la Seu Vella de Lleida. La Gimcana forma part dels actes de la Setmana d’Europa, una iniciativa que organitza l’Ajuntament de Lleida per commemorar que el 9 de maig de 1959 es va proclamar la Declaració Schuman, que constitueix l’inici de l’actual Unió Europea. La gimcana és una activitat pedagògica dirigida a promoure l’aprenentatge del funcionament i la realitat de la Unió Europea entre els estudiants de Lleida.

Uns 130 estudiants de 1r de batxillerat de 13 centres d’ensenyament de Lleida han participat en aquesta edició de la Gimcana Destí Europa, recorrent diversos punts clau que fan referència als diferents moments de la història del Turó. La prova combina aspectes com el talent individual, el treball en equip, els coneixements sobre Europa, les aptituds físiques i la competitivitat ben entesa.