En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Hip Hop & Freestyle

Exhibició de Hip Hop i Freestyle de Lestonnac

Diumenge, dia 16 d'abril, els grups d'alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària de l'activitat extraescolar de Hip Hop i Freestyle del col·legi Lestonnac l'Ensenyança van realitzar una excel·lent exhibició a la mitja part del partit entre el Club Bàsquet Pardinyes i el Club Unió Bàsquet Sant Adria. Un cop més, la col·laboració entre ambdues entitats, Lestonnac i el C.B. Pardinyes va ser tot un èxit que esperem continuar gaudint durant molts anys.

Exhibició de Hip Hop i Freestyle de Lestonnac al Juanjo Garra.

La tarda de diumenge, dia 23 d'abril, els grups d'alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària de l'activitat extraescolar de Hip Hop i Freestyle del col·legi Lestonnac l'Ensenyança van realitzar una excel·lent exhibició a la mitja part del partit entre el Club Bàsquet Secà de Sant Pere i el Club Bàsquet La Selva . Un cop més, la col·laboració entre ambdues entitats, Lestonnac i el C.B. Secà de Sant Pere va ser tot un èxit que esperem continuar gaudint durant molts anys

L'esport del hip-hop és diferent de la resta d'esports convencionals. Unit al ball esportiu, la influència del R&B, el hip-hop, el rap, el pop i, inclús, el jazz i l'indie, fan que els nostres cossos, i sobretot, els dels nostres petits es moguin en cada nota musical.

Des de la nostra activitat, volem ensenyar-los, des de ben petits, a entendre la música, viure-la, sentir-la i gaudir-la. Els ensenyem a controlar els seus sentiments, alegria, ràbia o decepció a través de ritme, dedicació i treball.

El joc i el divertiment estan presents a cada entrenament, la importància de controlar el ritme, conèixer les notes i temps musicals. Treballem la coordinació amb el nostre sistema motriu, els eduquem a participar en activitats de cooperació i d'equip, la creativitat, l'estil lliure, el ritme i la musicalitat.

Aquí teniu les fotografies de les dues jornades.


Lestonnac també és esport