En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

IX Marató de lectura per Sant Jordi

La celebració de Sant Jordi a la nostra escola suposa una renovació del gust per la lectura i alhora la realització de tot un ventall d’activitats literàries i lúdiques per part de tot l’alumnat del centre. Tot plegat, amb la clara intenció de reunir el món de la literatura i les tradicions catalanes amb la comunitat educativa, i d’una manera més especial i activa amb l’alumnat.
 
Aquest curs, i davant el ressò i l’èxit de la diada, endegarem de nou la IX Marató de lectura i celebrarem d’aquesta manera la festivitat de Sant Jordi.
L’objectiu és aproximar-nos a l’obra de Salvador Espriu, per tal de fer-ne un esdeveniment cultural i participatiu a tota la ciutat de Lleida.
L’acte tindrà lloc al Col·legi Lestonnac “L’Ensenyança”; en horari escolar, el dimarts 23 d’abril.
 
Tot l’alumnat, des de primària fins a 2n de batxillerat participa en aquest acte de forma continuada i activa. També hi participen famílies, pares, mares, professorat o altre personal del centre, així com autoritats i personalitats de l’àmbit cultural i social de la ciutat de Lleida.
Té una clara voluntat d’engrescar tota la comunitat educativa del centre i alhora tots aquells ciutadans i ciutadanes que hi vulguin participar.

Hi són totes i tots convidats!
És important concretar participació:

administració@lestonnaclleida.cat
973 231 304



Els facilitem els documents informatius i la invitació corresponent: