En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada Esportiva 17-03-18.

El passat dissabte dia 17 de gener els equips de futbol sala i voleibol extraescolars del col·legi Lestonnac van disputar els partits corresponents a la Fase Participativa 2 organitzada el Consell Esportiu del Segrià.

FUTBOL SALA

L’equip de categoria prebenjami de futbol sala, formats per alumnes de 1r i 2n d’ EP, no van jugar ja que es va celebrar la jornada de mini-atletisme. Els equips de categoria benjamí, formats per alumnes de 3r i 4t d’ EP del centre, no van poder jugar a causa de la pluja.

El nostre equip aleví format per alumnes de 5è va aconseguir una remuntada on va participar tot l’equip i va estar lluitant fins al final, la bona defensa va implicar moltes ocasions de gol que es van reflectir en el marcador final de 6-4. L’equip l’aleví A, format per alumnes de 6è d’EP, victòria molt clara, per l’equip de Lestonnac que a partir de la tercera meitat va haver de sobreposar-se a l’aigua, per mantenir el seu avantatge. Tot i així van estar molt ben col·locats en qualsevol moment. Aquesta setmana ens anem de torneig a Salou, per seguir competint a un gran nivell.


VOLEIBOL

Els dos equips de voleibol d’EP, Aleví A va disputar un partit molt difícil contra el Claver A, format per alumnes de 6è,  l’equip va estar aixecant pilotes durant tot el partit però no va ser suficient i va acabar guanyant el claver 0-2. L’aleví B mixt va jugar contra les campiones de l’any passat. El nostre equip va estar molt motivat durant tot el partit i actius, animant-se uns amb els altres ja que no teníem banqueta però vam aconseguir fer molts punts de servei de tornant-la directa així que van acabar molt contents sense mirar el marcador on vam acabar perdent 0-2. Les jugadores més grans de l’escola en la categoria cadet-juvenil de voleibol van jugar contra el Cecell, on degut les nostres noies van dominar el 1r set degut al bon servei i definint al contraatac, però durant el segon es van acomodar i van tenir de concentrar-se per acabar vencent amb comoditat a finals de set i partit per 2-0.