En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Jornada de Mini-Atletisme


Un any més, dissabte dia 28 d'octubre, un grup de 1r a 4t curs d'educació primària del col·legi Lestonnac l'Ensenyança van participar en la jornada de Miniatletisme organitzada pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida a la pista municipal d'atletisme de les Basses d'Alpicat.

Al llarg d'aquesta matinal esportiva, els alumnes participants han gaudit de diverses proves atlètiques: curses, salts i llançaments, semblants a les clàssiques de l'Atletisme adaptant-se, però, a les possibilitats físiques dels miniatletes, tenint en compte que tots ells tenen una edat compresa entre els 6 i 10 anys.

L’equip docent del col·legi Lestonnac l'Ensenyança qualifica molt positivament aquesta experiència dirigida a promoure la pràctica esportiva de l'atletisme dels nens i nenes de totes les escoles de la nostra ciutat. Així doncs, volem agrair l’excel·lent organització per part de l'equip d'atletes del Club Lleida Unió Atlètica, dirigit pel Servei d'Esports de l'Ajuntament de Lleida

Aquí les fotografies de la 

Lestonnac també és esport!