En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Paula Juste, campiona d'Espanya de natació


La nedadora Paula Juste, alumna de sisè de primària de Lestonnac Lleida, s’ha proclamat campiona d’Espanya amb la selecció Catalana que ha pres part en el Campionat d’Espanya Escolar per autonomies, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat a Càceres.

La Paula Juste ha estat la nedadora més destacada de la competició, al acumular 7 primers llocs en el seu compte particular. Es va imposar en les proves individuals de 100, 200 i 800 mts lliures a més dels 100 papallona. Així mateix va aconseguir el primer lloc formant part del equips de relleus catalans en els 4x100 i 4x200 lliures a més del 4x100 estils. 
A més a més, la Paula també va batre la Millor Marca Catalana en la prova de 100 mts lliures en la categoria de 12 anys, amb un registre de 1.00.07, millorant l’anterior que estava establert en 1.00.36. Pertany al Club Natació Lleida.


Enhorabona, Paula!