En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Pla d'Entorn urbà al col.legi Lestonnac

Benvolgudes famílies.
 
Ens adrecem a vostès per informar-los que, de cara a aquest nou curs, l'entorn urbà de l'escola presentarà alguns canvis i millores.

El passat dia 2 d'agost es va fer la presentació a la premsa de les actuacions previstes per part de les autoritats municipals i representants de l’escola. Es va acordar que les obres estarien enllestides el proper dia 12 de setembre.

Els canvis plantejats formen part de la millora de la mobilitat a l’entorn del col·legi Lestonnac, en el marc del projecte Entorns Escolars Segurs que duu a terme l’Ajuntament de Lleida, i que comportarà la peatonalització del carrer Ensenyança, així com també una reordenació de l’aparcament i la circulació al voltant de la nostra escola.

Des de l'escola ens felicitem per aquestes actuacions de millora que s’ha estat treballant de forma conjunta amb la regidoria d'Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida des de fa temps, ja que creiem que incrementa la seguretat dels nostres alumnes i oxigena i facilita la mobilitat i aparcament a l'entorn de l'escola, situada en una zona cèntrica de la ciutat.
 
Els facilitem el resum dels canvis previstos, a mode informatiu, així com també el plànol elaborat per l’Ajuntament de Lleida.

Els canvis principals, de forma resumida, són:
 
- Carrer de l'Ensenyança:
Serà peatonal, amb pilones extraïbles a cada extrem del carrer. També s’habilitarà aparcament per a bicicletes i motos.
 
- Carrer del Bisbe Galindo:
El sentit de circulació serà des de Prat de la Riba a Camp de Mart, i amb zona blava al costat esquerra (per a millorar la rotació i mobilitat en l’aparcament). Hi haurà un pas de vianants a l'alçada de la sortida de l'escola cap a la plaça veïna.
Es manté la zona d’encotxament autoritzat a la part lateral de l’escola.
 
- Carrer de Bonaire:
Just al darrera del govern militar és on hi hauran les places d’aparcament policial, o sigui, en el marge esquerra del carrer entre el carrer Onofre Cerveró i carrer L’Ensenyança. I en el marge dret d’aquest mateix tram hi haurà la zona d’encotxament durant el següent horari: al matí, entre les 8.40h i les 9.15h, i a la tarda, entre els 17.15h i les 17.45h.
 
- Avinguda Prat de la Riba i cantonada amb el Carrer de l'Ensenyança:
S’afegirà un banc i es mouran les jardineres alineades a Prat de la Riba, i els bancs que estan al costat dels parterres, es desplaçaran a l’altre costat dels parterres i es deixarà espai per seure-hi pels dos costats.

S'elimina la zona d'encotxament de Prat de la Riba, operativa durant l’horari de sortida de l’escola a la tarda, davant del govern militar (passa al carrer Bonaire) i es converteix en carril bus.

Restem a la seva disposició per a qualsevol dubte o aclariment, tot esperant la finalització definitiva de les obres de millora, iniciades aquesta setmana.
De la mateixa manera, a l'apartat Documentació - últims documents trobaran més informació al respecte.
 
Rebin una cordial salutació.
 
La direcció de l’escola.