En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Pla d’Obertura de Centres Educatius - Informacions

Benvolguda família.

En previsió que la regió sanitària de Lleida passi a la Fase el el proper dilluns, dia 8 de juny, us fem avinents les següents informacions en relació a la previsió a la reobertura gradual de l'escola.

  1. El curs 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny. Per tant, en general, mantenim el sistema de seguiment establert aquest darrer trimestre.
  2. S'ofereix la possibilitat, sempre opcional, de dur a terme la tornada gradual a l'escola a través de dues modalitats.
    1. Possibilitat d'acollida en un espai específic a l'escola, només per a l'alumnat de segon cicle d'educació infantil (P3, P4 i P5) en aquells casos de famílies els progenitors de les quals, per motius laborals i professionals, hagin de realitzar treball presencial sense possibilitat de flexibilitzar-lo, només als matins. Ja s'ha dut a terme una previsió a aquest efecte, amb les famílies interessades.
    2. Possibilitat de trobada personalitzada, a totes les etapes educatives a excepció de la Llar d'infants, del tutor o tutora amb l'alumne i la família (només un dels progenitors) per tancar el curs de la millor manera possible i donar la possibilitat de recollir material i pertinences, sempre amb cita prèvia i complint tots els requisits. En aquest cas, rebreu per part del tutor o tutora la corresponent informació i proposta de cita prèvia per tal de concretar aquesta possibilitat, si ho desitgeu. En ser una proposta opcional, aquelles famílies qui ho desitgeu podreu dur a terme aquesta darrera trobada via telemàtica, si ho preferiu, i en aquest cas també us facilitarem la recollida de pertinences de l'escola, a banda.

Us adjuntem:


Tot esperant que estigueu bé de salut, restem a disposar per a qualsevol dubte o aclariment.

Cordialment.
La direcció del centre.