En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Pla d'avaluació i millora - Enquestes


Aquest curs, l’escola endega un nou projecte. 
En aquest cas, es tracta d’un Pla d’avaluació i millora del conjunt de l’escola.
 
Aquest senzill però alhora valuós pla té dos principals objectius, que aposten per la qualitat.
  • En primer lloc, vol detectar els nivells de funcionament o graus de satisfacció en diversos aspectes estratègics de funcionament del centre.
  • En segon lloc, tot disposant de dades significatives i objectives, vol conèixer les àrees i els marges de millora per tal de poder millorar tant en la presa de decisions com en la eficiència i qualitat del centre.
 
A la pràctica, es tracta de donar resposta a una enquesta de satisfacció i qualitat, que es rep a través d'un correu electrònic privat amb un accés a un qüestionari online. 
Aquesta enquesta ja ha estat tramesa, i restem a l'espera de la seva resposta, a la qual es demana dedicar uns minuts, ja que és és de molt valor i importància. 
Demanem el parer o valoració sobre diversos aspectes estratègics de funcionament de l'escola.
El període de validesa de la resposta finalitza el proper dia 16 de juny.

D’ara en endavant, i de forma anual, durem a terme aquesta pràctica de recollida de dades, convertint-ho en una eina a tenir en compte per a la millora constant.
Per tal de tenir present l'opinió de tota la comunitat educativa, s'estableixen quatre tipus d'enquestes, adreçades segons els àmbits:
  • Enquesta per a les famílies.
  • Enquesta per al professorat.
  • Enquesta per al personal d'administració i serveis.
  • Enquesta per a l'alumnat (a partir de cinquè d'Educació primària).
 
En el cas de les famílies, rebran una enquesta per a cada fill o filla (segons la classe), tant el pare com la mare (o el tutor legal, en el seu cas) que constin a la nostra base de dades. En tot cas, amb una resposta per família per a cada fill o cada filla és suficient i correcte. De totes maneres, segons la seva situació familiar o donat el cas que ho desitgin, poden donar dues respostes per família per a cada fill o cada filla.

Valorem i agraïm moltíssim les sinceres i honestes opinions per avançat, així com totes les valoracions i aportacions. 
Totes elles, per descomptat, preserven l’anonimat i la confidencialitat, així com també garanteixen la bona i adequada utilitat i finalitat.
 
Entre tota la comunitat educativa de Lestonnac Lleida volem seguir millorant l’escola que estimem.

 




 


La titularitat del centre.
Àmbit de comunicació i qualitat.
Lestonnac Lleida.
Curs 2014-2015.