En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Projecte Interdisciplinar “ Els monuments de Lleida”.

Els alumnes de 4t de Primària vam iniciar el Projecte interdisciplinari  “ Els monuments de Lleida” al llarg de la setmana del 7 al 11 d'abril .

La nostra primera visita va estar al Palau Episcopal.

Sabíeu que és la residència del Sr. Bisbe? Doncs el vam saludar i ens va dir que els monuments més importants eren les persones, per això ens va presentar al personal que allí  hi treballa, la majoria voluntaris. En Ramon Prat,  Vicari general, ens va conduir per totes les sales incloent-hi la de Premsa i el jardí. Algú va poder seure a les grans cadires de la sala Capitular.


Seguint la descoberta de la ciutat a través dels monuments, hem visitat la Suda o Castell del Rei, dalt de la Roca Sobirana. Per un moment hem vist la ciutat i tot el Segrià als nostres peus. Ens hem endinsat per un dia, en la vida dels primers pobladors de Lleida. Quines parets i muralles més gruixudes, i quines finestres més petites tenien! També és veritat que eren afortunats per viure en un lloc tan bonic de Lleida.