En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Quin és el meu esport preferit? Anem a esbrinar-ho

En aquesta activitat es duu a terme la iniciació al món de l'esport als alumnes, introduint valors com el respecte, la cooperació, la companyonia, resiliència,...

L'activitat s'estructura d'acord amb una programació setmanal on realitzem una modalitat d'esport diferent cada setmana de manera que cada vegada es treballa de manera diferent. En concret escollim les següents modalitats: Futbol, Bàsquet, Handbol, Voleibol i Atletisme.

Practiquem aquestes modalitats esportives, adaptant-les a les capacitats dels alumnes i a l'edat, tot prioritzant el joc per tal d'aconseguir l'aprenentatge d'aquell esport. En definitiva, aprenem mentre ens divertim.

La valoració és molt positiva, ja que dia a dia estem observant la gran evolució de tot l'alumnat en els diferents esports, la millora de les seves relacions interpersonals i la cooperació entre ells per tal de poder superar els diferents objectius que plantegem en els jocs.

Esperem seguir amb aquesta dinàmica i divertir-nos molt amb el procés!