En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Reunió de famílies representants


El passat dimarts, dia 28 de maig, vam dur a terme a l'escola la Reunió de famílies representants de classe, amb una alta participació i representació.
Els pares o mares representants de cada grup vàren ser convocats per la Comissió d'Activitats amb la finalitat de poder-los informar sobre les activitats dutes a terme al llarg del present curs, així com les propostes previstes per a l'Estiu 2013. També es van facilitar les primeres informacions referents a la Festa de final de curs, prevista per al proper dia 21 de juny a la tarda.

La consellera d'Activitats, sra. Maite Pascual, i el president de la Cooperativa, sr. Manel Ros, juntament amb els coordinadors d'activitats esportives i culturals de l'escola, i el mateix director del centre, vàren informar sobre diversos assumptes i novetats, així com també van mirar de donar resposta als dubtes o suggeriments proposats.

Des d'aquest espai volem agrair la col.laboració i predisposicio de totes i tots els representants de cada classe, i la seva tasca duta a terme al llarg del curs.