En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Sant Jordi 2016 - Ambientació a l'escola

A Lestonnac Lleida, cada any celebrem la Diada de Sant Jordi. Concursos literaris, concursos d'escultures, marató de lectura continuada, activitats relacionades amb la lectura, activitats plàstiques, altres activitats amb la llegenda, conta-contes per part dels avis i àvies, etc...
El nostre centre és una Escola amb Pla d'impuls a la Lectura, i donem molta importància al fet de fomentar l'hàbit lector.

Aquest curs, tot i que la Diada de Sant Jordi s'escau en dissabte, també durem a terme algunes de les moltes activitats proposades habitualment.  
Entre altres, aprofitant l'avinentesa que també som Escola Verda, hem elaborat un drac gegant amb material reciclat, principalment capses de cartró. Amb l'ajuda de mestres i alumnes, hem elaborat aquesta creació gegantina, que ambientarà la recepció de l'escola durant uns dies, tot fent recordatori de la Diada de Sant Jordi i de la seva llegenda. 
Alhora, també recorda la importància de la lectura, així com la importància dels valors relacionats amb el reciclatge i la sostenibilitat.
A la mateixa recepció del centre, també hi ha exposades les diferents creacions que han fet els propis alumnes, autèntics dracs a petita escala.