En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Scape Room - 1r Batxillerat.



Els docents no podem fer altra cosa que reflexionar i analitzar situacions per afavorir un aprenentatge significatiu, motivador, alhora que proper a la realitat social on es desenvolupa l'alumnat. I és aquí on els scape room esdevenen una experiència on el fet d'investigar, indagar, jugar, manipular, resoldre amb l'ajuda de companys / es de classe és un desafiament extraordinari, ja que la responsabilitat recau no només en el grup, sinó en la seva persona.

En aquesta línia de la gamificació (aprenentatge a partir dels jocs), els alumnes de 1r de batxillerat desenvoluparen i treballaren al llarg de la 2n trimestre, el seu scape room de Tirant lo Blanc. 

Esdevingué tota una tasca de treball en grup, darrere de la qual hi havia una lectura anterior del llibre de Tirant lo Blanc que s’havia dut a terme durant les primeres setmanes al Taller de Llengües.

Tot plegat acabà amb la presentació de l’Scape room el passat 10 de maig als alumnes de 2n de batxillerat. 

Fou tota una experiència motivadora i en aquestes fotos en veieu una petita mostra.