En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Seguim aprenent, seguim gaudint

JORNADA 12/02/2022

Aquest passat cap de setmana l'equip benjamí de futbol de Lestonnac va estrenar-se en el format de competició del triangular; on vam disputar dos partits.

Tot i l'esforç dels jugadors el pal ens va impedir diverses vegades poder empatar el partit. No obstant estem molt contents de la millora dels jugadors i de les ganes que demostren en el terreny de joc.

L'equip aleví va caure davant de l'equip de la Sagrada Família. En la primera part, l'equip local va aconseguir treure un empat. A continuació en la segona i tercera part, l'equip va perdre en un marcador molt ajustat. Finalment, en l'última part l'equip guanyava però la pluja no va acompanyar i es va haver d'anul·lar el partit. Toca continuar treballant.

L'equip aleví mixt B de voleibol va disputar un partit contra el Balaguer B i l'equip A va jugar contra el CECELL A.

Tot i perdre els dos partits 2-0 tots dos equips van demostrar una alta capacitat competitiva. Els jugadors i jugadores van esforçar-se molt en la comesa i van assolir realitzar amb èxit els tres tocs i el servei ofensiu. Va faltar efectivitat en la resolució de jugades llargues.

Fem escola, fem esport.