En cumpliment del Real Decret-llei 13/2012, Lestonnac Lleida sol·licita permís per a recollir dades per a estadístiques anònimes i per al correcte funcionament del web.
Més informació utilització de cookies · Avís legal i política de privacitat

Tornem a estar junts - ESO i BAT

Benvolguda família.

Aquest és un curs especial, en molt sentits. El fet de conviure amb la situació actual encara de pandèmia no ens ha permès dur a terme algunes activitats, iniciatives i celebracions tradicionals de Nadal a l'escola.
Tot i això, us volem dir que us hem sentit propers, i que nosaltres també volem que ens hi sentiu. Volem agrair-vos tota la vostra col·laboració en aquest trimestre que ara acabem, perquè entre totes i tots hem fet escola, i hem estat una gran família. Hem tingut l'esperada oportunitat de viure el fet que "tornem a estar junts", com diu el vídeo que us hem preparat a les nostres etapes, amb molta il·lusió, i us hem volgut sorprendre i felicitar-vos d'una manera ben diferent,  Esperem que us agradi!També uns volem desitjar unes bones festes, sempre les millors possibles donada la situació, i un millor any nou!
Gaudiu de la família i d'aquestes dates assenyalades. Ens veiem a la tornada, carregats de forces, il·lusió i projectes i educació per compartir de nou!
Una abraçada virtual, i bon Nadal!Cordialment.
La comunitat educativa de Lestonnac Lleida.